Eski sevgilisini öldürmeye çalışırken az kalsın ölüyordu – Son Dakika Türkiye Haberleri

Kimliği belirlenemeyen kadın, Nevşehir Kalesi yakınında şehre yüksekten bakan Göre Yolu Caddesi üzerinde arabasını yol kenarına park ederek, arkadaşıyla bir süre sohbet etti. Daha sonra eski sevgilisinin nerede olduğunu öğrenen HT, 50 ET 363 plakalı kamyonuyla bölgeye giderek iki kadını taşıyan otomobile çarptı.

Eski sevgilisine ait olduğu ortaya çıkan otomobile çarpan HT, önden dönerek iki kadının içinde bulunduğu otomobile tekrar çarpıp uçurumdan yuvarlanmaya çalıştı. İlk çarpışmanın ardından araçta bulunan iki kadın araçtan inerek güvenli bir yere atladı.

KLİPSTEN AŞAĞIYA DÜŞMEK ÜZERE DURDU

İkinci çarpışmanın etkisiyle HT tırı uçuruma yuvarlanmak üzereyken durdu. Haber verilmesi üzerine polis, sağlık çalışanları ve itfaiye ekipleri olay yerine müdahale etti.

Kamyonun uçurumdan düşmesini önlemek için çekiciye bağlanarak sabit bir şekilde muhafaza edildi. Polis ekipleri kamyonun emniyete alınmasının ardından araçta inceleme yaptı.

OLAY YERİNDEN KAÇIŞ

Yapılan incelemede HT'nin tırı bırakıp kaçtığı, aracın uçurum kenarında kalma riski nedeniyle Nevşehir Kalesi'ne giden yol bir süre trafiğe kapatıldı.

Ekiplerin yaptığı çalışmayla tır, olduğu yerde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir