TOGG KREDİ KAMPANYASI T10X EYLÜL Togg kredi kampanyasının şartları nelerdir?

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Togg, zaman zaman hazırladığı yeni kredi kampanyasını da araç tutkunlarına sundu. Peki kredi kampanyasının şartları neler? İşte T10X kredi kampanyasına ilişkin detaylı bilgiler…

TOGG T10X EYLÜL KREDİ KAMPANYASI KOŞULLARI

Şirkete göre Togg, T10X'i özel finansal destekle kullanıcılara sunmaya devam ediyor.

Togg, Eylül ayı kampanyaları kapsamında mevcut T10X versiyonlarını çok uygun fiyatlarla kullanıcılarının hizmetine sundu. Kampanya kapsamında anlaşmalı bankalardan 12 ay vadeli 700 bin TL faizsiz kredi veya 30 ay vadeli aylık 35 bin 607 TL geri ödemeli seçeneği tercih ederek T10X'e sahip olmak mümkün. faiz oranı 2, 99%.

GSR II İLE UYUMLU T10X SATIŞTA

Togg, GSR II “Genel Güvenlik Kuralları”nın 1 Eylül 2024 tarihinden itibaren araçlarda standart olarak sunulmasını gerektirdiği sürücü, yolcu ve trafik güvenliğini artırmaya yönelik ADAS yazılım ve donanımına sahip T10X'i 1 Eylül itibarıyla pazara sundu.

Eylül ayı kampanyası, GSR II uyumlu tüm T10X'lerde ve sınırlı sayıda GSR I uyumlu versiyonda geçerli olacak. GSR II düzenlemesi ile akıllı şerit takip sistemi, şeritten ayrılma uyarısı, İleriden çarpışma uyarısı ve acil frenleme özellikleri de uygulanmaya başlandı. uygulama devreye girdiğinde üretilen T10X modellerinde standart olarak sunuluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir