Opel reklamları Türkiye'yi gezecek – Araba Haberleri

genişletmek

KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

Opel Türkiye, hafif ticari araç modellerine yönelik 10 Ekim'e kadar sürecek ve 11 ili kapsayacak “Roadshow” etkinliğini başlattı. İlk durağı İstanbul olan etkinlik, 10 Ekim'e kadar sırasıyla İstanbul, İzmit, Bursa, Ankara, Samsun, Gaziantep, Adana, Antalya, Konya, Denizli ve İzmir'i kapsayacak.

Türkiye'nin önemli sanayi ve toptan satış sitelerinin yanı sıra alışveriş merkezlerinde gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında yeni Combo, yeni Combo Cargo, yeni Zafira, yeni Vivaro ve yeni Movano ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Etkinlik kapsamında katılımcılar, tüm Opel hafif ticari araç modellerini inceleme ve devam eden kampanyalardan yararlanma fırsatı bulacak. Opel hafif ticari araç ailesinin üyeleri, “Roadshow” kapsamında Türkiye'nin birçok noktasını ziyaret ederek profesyonellerle buluşmaya hazırlanıyor.

11 ilde gerçekleştirilecek

10 Ekim'e kadar Türkiye'nin 11 ilinde gerçekleştirilecek “Roadshow” etkinliği sırasıyla İstanbul, İzmit, Bursa, Ankara, Samsun, Gaziantep, Adana, Antalya, Konya, Denizli ve İzmir'de gerçekleştirilecek. Türkiye'nin çeşitli illerindeki Opel bayileriyle birlikte yürütülen etkinlikte; Yeni Combo, yeni Combo Cargo, yeni Zafira, yeni Vivaro ve yeni Movano modelleri tanıtıldı. “Roadshow” etkinliği kapsamında ziyaretçiler Opel hafif ticari araç modellerini inceleme ve devam eden kampanyalardan yararlanma fırsatı bulacak.

Ayrıca katılımcılar ödüllü oyunlar ve hediyelerle keyifli dakikalar geçirebilecek. “Roadshow” etkinliği kapsamında Opel'in çok yönlü hafif ticari araç modelleri olan yeni Combo ve yeni Combo Cargo, yüksek teknolojiyi bir araya getiriyor. Alman mühendisliği ve iyi çalışılmış detaylarıyla yeni Zafira ile ergonomi ve ergonomi. Yeni Vivaro Cargo, yeni Vivaro City Van ve yeni Movano modelleri profesyonellerle buluşacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir